HOME KONVENT

Home Bertha

"The place to be"

Home Bertha de Vriese, één van de jongste homes van de universiteit, bevindt zich op campus de Sterre. De kamers zijn studio‘s, er mag immers al eens wat meer luxe en rust zijn ;)

Dat deze home relatief jong is, weerhoudt onze studentjes er niet van op tijd en stond eens flink uit de bol te gaan. En dat doen ze met kickende Bertha-fuiven (die elk jaar beruchter worden onder de studenten en keer op keer voor een ‘night-to-remember’ zorgen - naast katers), een quizje, baravonden om eens een babbeltje te slaan met de medebewoners, een start-to-run voor de sportievelingen, een film- of serieavond, een gezelschapsspelletjesavond, enzovoort.

En als de student(e) zich meer dan voldoende heeft blauw geërgerd aan zijn kikkergroene of zalmroze kamerkleurtje, dan zakt hij/zij af naar de ontspanningszaal, om te pingpongen of televisie te kijken.

Het wapenschild heeft de kleuren van de kamers: zalmroze en groen. De kat staat er omdat er - vooral bij zonsondergang - meer katten rond het gebouw zitten dan studenten erin. Verder is de kater ook een knipoog naar de reputatie van onze fuiven. De twee sterren staan symbool voor de twee blokken waaruit de Home bestaat.

Home Bertha is the place to be. De rest is parking.

Praesidium

PraesesRoselien Van Gucht
ViceKirsty Wauters
PenningSophia Ghys
ICTAxel Roijers
MilieuSven Vergote
SecretarisVeerle Duchateau
PRLene Verschaeren
PRJietse Verweirder
BarFrederic Diet
BarIna Beausaert
FeestRobin Dirckx
FeestEmma Dejonghe
SportRuth Baelen
SportGuillaume Neyrinck
CultuurCynthia Cleeren
CultuurMagalie Driessen
ZedenmeesterGil Turboturbo
CantorLilith Coenen
SchachtentemmerAnthony De Boever
MeterFlore Batsleer
PeterFeinse Quatacker