HOME KONVENT

Home Vermeylen

Home Vermeylen is eveneens aan de Overpoort gelegen - naast de Fabiola - en biedt onderdak aan maar liefst 456 inwoners! De acht verdiepingen tellende home beschikt verder over alle faciliteiten voor studenten met een functiebeperking.

In deze home bevindt zich ook de de permanentiedienst en de receptie waar je terecht kan met badge/sleutelproblemen. Dienst Huisvesting heeft hier verder ook haar kantoren.

De prachtige tuin van de home is de ideale plaats om bij mooi weer in te vertoeven. Als je toch binnen wil zitten, dan biedt de homeraad voldoende activiteiten aan. Af en toe vindt er een filmavond plaats, naast de wekelijkse ontspanningsavonden en fuiven.

Ook op cultureel vlak heeft de homeraad veel te bieden: voetbal op groot scherm, paintball en ons eigen festival zijn maar een greep uit het veelzijdige aanbod.

De home is genoemd naar August Vermeylen, hoogleraar, literair manusje van alles én medeoprichter van “Van nu en Straks”. Ook was “onzen” August de eerste rector van de vernederlandste Universiteit Gent (1930).

Praesidium

PraesesAlexander Van De Weghe
Vice-PraesesHelena Vergauwen
PenningTine Blomme
SecretarisKaat Bottu
ICTTeuta Hoxha
MilieuNiki Boussemaere
LustrumLinde Suchel
LustrumMarie De Groeve
SportAlexander Libeer
SportAnouk de Visser
FeestBabs Isenbaert
FeestGuillaume Van Buynder
BarJolan Degoe
BarMilan Felix
PR InternThibo Verheyde
PR ExternRick Jimenez
CultuurEvelien Verellen
CultuurMathijs Vansieleghem
ScriptorAmelie De Nobele
ZedenJoren Verleyen
ZedenCaitlin Lagaert
CantorTessa Behaeghe
SchachtentemmerLiselotte Awouters
MeterPaulien Custers
MeterSjoukje Custers