HOME KONVENT

Home Vermeylen

Home Vermeylen is eveneens aan de Overpoort gelegen - naast de Fabiola - en biedt onderdak aan maar liefst 456 inwoners! De acht verdiepingen tellende home beschikt verder over alle faciliteiten voor studenten met een functiebeperking.

In deze home bevindt zich ook de de permanentiedienst en de receptie waar je terecht kan met badge/sleutelproblemen. Dienst Huisvesting heeft hier verder ook haar kantoren.

De prachtige tuin van de home is de ideale plaats om bij mooi weer in te vertoeven. Als je toch binnen wil zitten, dan biedt de homeraad voldoende activiteiten aan. Af en toe vindt er een filmavond plaats, naast de regelmatige bars en de fuiven (in samenwerking met de Fab) in de rector.

Ook op cultureel vlak heeft de homeraad veel te bieden: voetbal op groot scherm, theater en een stadswandeling zijn maar een greep uit het veelzijdige aanbod.

De home is genoemd naar August Vermeylen, hoogleraar, literair manusje van alles én medeoprichter van “Van nu en Straks”. Ook was “onzen” August de eerste rector van de vernederlandste Universiteit Gent (1930).

Praesidium

PraesesKenny Clauwaert
ViceKasper Leten
PenningCedric Tassenon
SecretarisAnouk Robbeets
FeestMadelon Dohmen
FeestArno Felix
BarDries Lauwers
BarSteven Van Herck
CultuurEvi Chielens
CultuurIan Martens
SportLara Kockx
SportGaëlle Vileyn
SchachtentemmerThibeau Van den Kerkhof
Keizer CantorPieter Catry
ZedenmeesterAshley Bickx
ZedenmeesterXander Dejonckheere
PR InternLisa De Blauwe
PR ExternGoran Merveillie
Keizer ICTVincent De Clercq
MilieuTim Cauwenberghs
ScriptorSam Dejaegere
PeterMichäel Bogaert
MeterYelke Van Laer