HOME KONVENT

Home Vermeylen

Home Vermeylen is eveneens aan de Overpoort gelegen - naast de Fabiola - en biedt onderdak aan maar liefst 456 inwoners! De acht verdiepingen tellende home beschikt verder over alle faciliteiten voor studenten met een functiebeperking.

In deze home bevindt zich ook de de permanentiedienst en de receptie waar je terecht kan met badge/sleutelproblemen. Dienst Huisvesting heeft hier verder ook haar kantoren.

De prachtige tuin van de home is de ideale plaats om bij mooi weer in te vertoeven. Als je toch binnen wil zitten, dan biedt de homeraad voldoende activiteiten aan. Af en toe vindt er een filmavond plaats, naast de wekelijkse ontspanningsavonden en fuiven.

Ook op cultureel vlak heeft de homeraad veel te bieden: voetbal op groot scherm, paintball en ons eigen festival zijn maar een greep uit het veelzijdige aanbod.

De home is genoemd naar August Vermeylen, hoogleraar, literair manusje van alles én medeoprichter van “Van nu en Straks”. Ook was “onzen” August de eerste rector van de vernederlandste Universiteit Gent (1930).

Praesidium

PraesesArno Felix
ViceMerlijn Paelinck
PenningSjoukje Custers
SecretarisPaulien Custers
ICTXavier Claerhoudt
MilieuNiki Boussemaere
FeestStefanie Goossens
FeestHasmik Harutyunyan
BarBram Broothaers
BarDennis Dol
SportAnouk de Visser
SportMandy Brants
CultuurKaat Bottu
CultuurLinde Suchel
PR InternJoren Verleyen
PR ExternManou Huybrechts
schachtentemmerBram Hofkens
CantorTessa Behaeghe
ZedenFien Hen Ruan
ZedenGuillaume Van Buynder
ScriptorIngrid Sofrone
PeterCedric Tassenon
MeterAnouk Robbeets