HOME KONVENT

Home Vermeylen

Home Vermeylen is eveneens aan de Overpoort gelegen - naast de Fabiola - en biedt onderdak aan maar liefst 456 inwoners! De acht verdiepingen tellende home beschikt verder over alle faciliteiten voor studenten met een functiebeperking.

In deze home bevindt zich ook de de permanentiedienst en de receptie waar je terecht kan met badge/sleutelproblemen. Dienst Huisvesting heeft hier verder ook haar kantoren.

De prachtige tuin van de home is de ideale plaats om bij mooi weer in te vertoeven. Als je toch binnen wil zitten, dan biedt de homeraad voldoende activiteiten aan. Af en toe vindt er een filmavond plaats, naast de wekelijkse ontspanningsavonden en fuiven.

Ook op cultureel vlak heeft de homeraad veel te bieden: voetbal op groot scherm, theater en een stadswandeling zijn maar een greep uit het veelzijdige aanbod.

De home is genoemd naar August Vermeylen, hoogleraar, literair manusje van alles én medeoprichter van “Van nu en Straks”. Ook was “onzen” August de eerste rector van de vernederlandste Universiteit Gent (1930).

Praesidium

PraesesCedric Tassenon
ViceArno Felix
PenningSjoukje Custers
Keizer SecretarisAnouk Robbeets
SportSuphitcha Maneewong
SportFemke Leers
BarTom Liessens
BarMerlijn Paelinck
ScriptorTessa Behaeghe
MilieuSara Helsen
CultuurEvi Chielens
CultuurAmelie De Nobele
SchachtentemmerLara Kockx
PR InternKimberley Horemans
PR externPaulien Custers
ZedenJessie Hanssen
ZedenFien Hen Ruan
FeestBonny Vanacker
FeestAlexander Van de Weghe
ICTDennis Dol
PeterKenny Clauwaert
MeterLisa De Blauwe